Agentie de Turism Bucuresti |Scorilo

Agentie de Turism Bucuresti |Scorilo

 

AGENTIE DE TURISM CU SEDIUL IN BUCURESTI ORGANIZAM:

TABERE COPII

- in cele mai bune conditii, unde copiii dumneavoastra pot beneficia de asistenta profesorala de inalta calitate, activitati scolare si distractive, jocuri, focuri de tabara, acestia fiind sub stricta supraveghere si in totala siguranta cu diferite forme de organizare.

  • Tabere tematice - incercam sa diversificam programele extrascolare prin activitati turistice, in diferite domenii de activitate (istorie si cultura nationala, geografie, turism, orientare turistica, echitatie, pescuit, etc.), in functie de abilitati si preferinte. Se organizeaza jocuri si concursuri care pun la incercare abilitatile fizice si psihice ale copiilor, sub stricta si atenta supraveghere a pedagogilor special alesi pentru siguranta dezvoltarii copiilor dumneavoastra.
  • Tabere scolare – organizam tabere in locatii special alese, cu spatii generoase pentru desfasurarea activitatilor atat in aer liber, cat si in interior, servicii de cazare, masa si entertainment de foarte buna calitate, supraveghetori si animatori cu inalta calificare, care imbina in mod armonios activitatile culturale cu cele distractive. Se viziteaza obiective turistice, de interes cultural, se desfasoara activitati tematice, jocuri, focuri de tabara, scopul nostru fiind de a contribui la dezvoltarea fizica si intelectuala a copiilor.

 

EXCURSII CU AUTOCARUL

  • Excursii interne cu autocarul de 1(una) sau 2(doua) zile

In functie de destinatia dorita de catre dumneavoastra, asiguram transportul  la cele mai inalte standarde, confortul si siguranta clientilor fiind prioritare pentru noi.

  • Excursii interne cu autocarul

In functie de cerintele si nevoile clientilor nostrii, organizam excursii in toata tara, pe circuite alese sau prestabilite, cu autocare clasificate, personal calificat, ghizi profesionisti.

 

TURISM RELIGIOS

Fiind consacrat de religie, turismul religios se afla in continua transformare si are o motivatie spirituala. Scopul acestui gen de turism este dincolo de placerea de a calatori si dorinta unei experiente divine. Organizam deplasari la bisericile pictate din Bucovina, nordul Moldovei, care au devenit un adevarat Munte Athos al Romaniei. Scenele biblice pictate pe zidurile exterioare au un rol dublu, estetic, si in acelasi timp educativ pentru cei care nu doresc sa intre in biserica.

  • Pelerinaje interne de 1, 2 sau mai multe zile

Organizam pelerinaje la biserici si manastiri, pentru grupuri, vizand toate obiectivele de interes cultural si spiritual.

Gama noastra de prestari servicii este diversificata, iar pentru orice informatii suplimentare va stam la dispozitie vizitand site-ul nostru sau contactandu-ne la numerele de telefon.

Calitatea serviciilor noastre a fost imbunatatita constant, incepand cu anul 2005 de cand existam pe piata din Romania, reusind astfel sa satisfacem cerintele celor mai pretentiosi clienti. Alaturi de noi veti avea cele mai placute excursii!