Cristian Alexandru Catana - Redactor -sef Revista Vacante la tara

Cristian Alexandru Catana - Redactor -sef Revista Vacante la tara

Pe o piata de turism, uneori suprasaturata de circuite-tip, circuite deja clasice realizate cu scopul vizitarii obiectivelor turistice din patrimoniul natural-cultural-istoric al Romaniei, Scorilo Turism a inteles necesitatea unei oferte mult mai personalizate, dintr-o Romanie mai putin vazuta, mai putin vizitata si atat de naturala si de autentica! Mai ales, autentica…


Circuite turistice cu vizite la neaosii mesteri populari, plimbari pline de parfum prin paduri de liliac, incursiuni in racoarea cascadelor spumegandu-si povestile ascunse prin chei precum Nerei, Cernei, Rasnoavei etc., pranzuri campenesti cu bunatati de la stană, petreceri traditionale in zone precum Maramures, Neamt sau Bucovina, drumetii verzi spre inaltimile Retezatului, Pietrei Craiului, Rodnei, Fagarasului, plimbari calare si multe alte atractii care te vor face să fii #MandrudeRomania…toate acestea fac parte din oferta ScoriloTravel Vacante.

Cu o experienţă de 5 ani in presa de turism, ca redactor-sef al Revistei Vacante la tară…chiar simteam nevoia de a descoperi o agentie nisată pe circuite intr-o Romanie autentica, o Romanie verde… care ne zambeste atat de frumos. Eu, impreuna cu Scorilo Travel Vacante si revista Vacante la tara, i-am vazut zambetul. Haideti si voi sa culegem zambete! Si-ale noastre si-ale Romaniei!

Cristian-Alexandru Catana
Redactor-sef Revista Vacante la tara