Croaziera in Delta Dunarii 10-13 mai 2018

Croaziera in Delta Dunarii 10-13 mai 2018

1350 LEI

Croaziera in Delta Dunarii

Perioada: 10-13 mai 2018

ZIUA I Bucuresti - Cernavoda - Tulcea

Plecare din portul Tulcea-pe bratul Tulcea-Canal 36-Garla Sireasa-Garla -Sontea-se trece pe langa Lac Nebunu-Lac Baclanesti-Canal Olguta-cu destinatia in sat Mila 23.Traseul este unul fabulos si dureaza aproximativ 6 ore. Masa de pranz se va servi  la bordul navei Georgia inconjurati de apa si verdeata iar cina si cazarea  la  pensiune***.

 ZIUA II 
Dupa micul dejun plecam din Mila 23 pe Dunarea Veche si apoi pe bratul Sulina.Orasul Sulina e situat la cea mai mica altitudine medie din tara la numai 4m deasupra nivelului marii.Vom vizita Palatul Comisiei Europene a Dunarii, Farul din Sulina,bisericile si cimitirul maritim unic in Romania si chiar in  Europa.Cu microbuzul ajungem la plaja(10 min.) unde ne bucuram de Marea Neagra si practic acum ne aflam in locul unde Dunarea isi incheie lungul drum de 2860 de km.Pranzul la bordul navei. Cina si cazarea la  pensiune***.

 ZIUA III 
 Dimineata dupa mic dejun plecam in excursie cu destinatia Letea.Plecarea se face din Sulina pe bratul Sulina, Dunarea Veche Canal Eracle- Lac Trei Iezere-Lac Bogdaproste -Canal  Madgearu -Letea.In sat excursia va continua in masini safari.Masa de pranz la bordul navei Georgia la umbra pe Dunarea Veche.Dupa masa pornim motorele si povestind ce am vazut ne intoarcem in Sulina.Seara cina la pensiune***.

ZIUA IV Dupa mic dejun plecam  spre Tulcea.Traseul de intoarcere este cel pe care am venit.Acesta pare total diferit in amonte.Pranzul la bordul navei Georgia undeva pe Canal 36.Inainte de a ajunge in Tulcea aruncam inca o data ochii in harta sa ne amintim pe unde am fost.In jur de ora 15 nava Georgia acosteaza in port unde ne luam "La revedere".

Tulcea – Slobozia – Bucuresti

Pret/ persoana : 1350 lei

Servicii incluse:

  • transport microbuz***;

  • croaziera in Delta Dunarii;

  • cazare 3 nopti pensiune ***;

  • pensiune completa (masa de pranz la bordul navei);

  • taxa de pod Cernavoda si taxele pentru parcari;

  • ghid calificat.

 

Nu sunt incluse:  intrarile la obiectivele turistice.

Nota:

  • In functie de debitul Dunarii cazarile pot fi modificate(Mila 23-Sulina);
  • copiii pana la 5 ani beneficiaza de servicii gratuite de cazare, cazati impreuna cu 2 parinti, fara mese incluse, platesc transport;
  • copiii cu varste intre 5 -12 ani, cazati impreuna cu 2 parinti, achita 50% din pret pachet,nu se asigura pat suplimentar;
  • copiii peste 12 ani achita pret intreg.

Inscrierea se face achitand un avans de 50% .Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 5 zile inaintea plecarii.Grup maxim: 14 persoane.