Istanbul pentru toti 10-14 octombrie 2018 Ofera last minute!

Istanbul pentru toti 10-14 octombrie 2018 Ofera last minute!

120 EURO

Istanbul orasul de pe doua continente

Oferta last minute 120 euro/pers

Date de plecare:   10-14 octombrie 2018

Ziua 1. Miercuri  BUCURESTI – ISTANBUL                         

Plecare la ora 21:00 din Bucuresti Piata Constitutiei pe traseul :

Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Stara Zagora – Svilengrad – Capitan Andreevo – Edirne –  Istanbul.

Ziua 2. Joi  ISTANBUL

Sosire dimineata si cazare in Istanbul la Hotel 3*.
Dupa amiaza tur pietonal: Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee ne va intampina acum cu un muzeu in toata regula.  La Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) – cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei. In apropierea acestora ne asteapta si Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimba sutele de pestisori viu colorati. In incheiere putem face o plimbare la Hipodromul ce dateaza din perioada romana si in care s-au desfasurat de-a lungul timpului numeroase activitati sportive, curse si jocuri. Program liber. Cazare Hotel 3* in Istanbul.

Ziua 3. Vineri BAZARUL EGIPTEAN SI MARELE BAZAR

Mic dejun. Vizita Bazarul Egiptean de mirodenii urmat de shopping in Marele Bazar si zona Laleli, zone de cumparaturi preferate atat de localnici, cat si de turisti. Marele Bazar din Istanbul este una din cele mai mari piete acoperite din lume avand 60 de strazi si 5.000 de magazine, atragand zilnic intre 250.000 si 400.000 de vizitatori. Este cunoscut pentru bijuterii, ceramica pictata manual, covoare si broderii. Marea majoritate a standurilor sunt grupate dupa tipul de marfa pe care o au expusa, avand o zona pentru produse din piele si bijuterii din aur. Cazare Hotel 3* in Istanbul.                                                     

Ziua 4. Sambata ISTANBUL

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Optional CROZIERA PE BOSFOR si vizita TURNUL SAPPHIRE – 261 M. Cazare Hotel 3* in Istanbul.

Ziua 5. Duminica ISTANBUL – BUCURESTI

Dupa micul dejun plecam catre Bucuresti. In drumul catre tara vom trece prin orasul Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscuta ca si moscheea celor 999 de ferestre datorita arhitecturii unice a cupolei, dar si a tunelelor subterane ce leaga moscheea de fosta Academie Militara, tunele ce acum adapostesc numeroase magazine in care veti gasi produse traditionale turcesti, prilej si pentru achizitionarea ultimelor suveniruri.

Sosire in Bucuresti in jurul orei 24.00, in functie de trafic si formalitati vamale. 

Tarif/pers: 120 EURO

 Informatii intrari obiective turistice:

 • Palatul Topkapi – 60 lire 
 • Muzeul Sf Sofia – 60 lire
 • Basilica Cisterna – 50 lire

Tariful include:

 • Transport cu autocar 
 • 3 nopti cazare la Hotel 3* in Istanbul;
 • Mic dejun;
 • Tur pietonal de oras in Istanbul;
 • Ghid de turism

Tariful nu include:

 • asigurare de calatorie – aproximativ 30 lei/persoana
 • croaziera pe Bosfor – 15 euro / persoana
 • vizita Turnul Sapphire – 15 € (include bilet de intrare la Turnul Sapphire cu simulator si transport tramvai)
 • tur by night – 15 euro / persoana
 • excursie 1 zi Insula Printului – 35 euro / persoana ( include: transport tramvai; ferry boat; trasuri si masa de pranz)
 • supliment camera single 80 Euro

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil  6 luni de la data plecarii din Romania. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontier

Nota:

 • Grup minim : 40 persoane
 • Pentru nr mai mic de 40 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza
 • De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
 • Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare(in functie de disponibilitatile la cazare), si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Conditii de inscriere si plata integrala:

Termen limita de inscriere cu 10 zile inainte de plecare

Conditii financiare:

Termene de plata:
-  50% din pretul pachetului turistic la inscriere
- 50% din pretul pachetului turistic cu minim 10 de zile inaintea plecarii.