Tabara de initiere in echitatie la 7 Cai Muscel

Tabara de initiere in echitatie la 7 Cai Muscel

1100 LEI

 

Tabara de initiere in echitatie la 7 Cai Muscel 

Perioada

Ne adresam copiilor intre 7 si 18 ani cu dorinta de a se apropia de cai intr-un cadru rustic si totodata profesional menit sa inspire incredere si siguranta.

Abordarea vizeaza invatarea calariei la nivel de baza atat din perspectiva scolii de echitatie cat si valorizand principii de leadership, dezvoltare personala, deschidere spre comunicare nonverbala, obisnuinta de a lua decizii rapid si eficient, capacitatea de a intelege animalul dar si pe sine in context larg, de natura.

Lucram initiere in manej acoperit si descoperit, in roundpen si 20x40 m clasic dar organizam si iesiri in natura, specificul centrului fiind turismul ecvestru cu incepatori. Participantii vor contribui la ingrijirea zilnica a cailor, la stransul fanului, la potcovit, vor viziona filme artistice si documentare cu cai, vor desena si vor asculta muzica, seara ne vom racori la piscina din Campulung Muscel.

Acomodarea se face in camere de 2-3 locuri cu baie proprie, masa va fi pregatita tot cu produse naturale locale.

Participantii vor fi asisitati in permanenta de minim 2 persoane cu calificare pedagogica dar si agreati ai Federatiei Ecvestre Romane, locatia dispune de acces internet wifi si acoperire telefonica, suntem la 5 km de Campulung Muscel, 140km de Bucuresti, 70 km de Targoviste, Pitesti, Ramnicu Valcea, Brasov.

Pret/ pers:  1100 lei

Servicii incluse:

  • participarea la activitatile de echitatie
  • pensiune completa
  • cazare 5 nopti, camera cu 2-3 locuri cu baie proprie